Bemutatkozás

Aranyág Alapítvány rövid bemutatkozás

Az Aranyág Alapítványt 1995-ben azzal a céllal alapították, hogy adományokat gyűjtsön, és támogatásokat juttasson el a magyar gyermekegészségügy részére. Célunk a beteg és mozgássérült gyermekek egészségi állapotának javítása, gyógyulásuk elősegítése ápolási helyeik, az őket gyógyító intézmények felszerelésének korszerűsítésével, bővítésével.
.
Tizenöt éve rendszeresen szervezünk adománygyűjtő műsorokat a Magyar Televízióban anyák napján és a karácsony előtti napokban. Az élő televíziós műsor keretében megszólítjuk a lakosságot, felhívjuk az emberek figyelmét a rászorulókkal való törődés fontosságára, kiváltva a társadalom odafigyelését, ezzel is igyekszünk növelni az adakozási kedvet.
.
Együttműködünk vállalkozásokkal, hazai és nemzetközi cégekkel, amelyek megfelelő anyagi háttérrel rendelkeznek jelentős pénzbeli, vagy természetbeni támogatásra, és ezúton is megmutatják társadalmi felelősségvállalásukat.
.
Adománybevételünk jelentős hányada az előző évi 1%-os adófelajánlásokból és szponzoraink pénz- és tárgyi adományaiból tevődik össze.
.

Ezúton is köszönjük partnereink önzetlen segítségét. Várjuk további adományaikat, SZJA-felajánlásaikat, amelyet pályázatok útján juttatunk el a támogatandó szervezeteknek, gyógyító intézményeknek, rászorulóknak.